quinta-feira, 3 de março de 2016

Receita Strudel de Queijo;



🔺Receita (I) - Strukli / Sweet-Cheese Strudel / Strudel de Queijo

Massa;


> 1 a 1 2 / 3 libras [500 a 800 g] de farinha de trigo peneirada
> 1 ovo
> 2 colheres de sopa de óleo
> Sal
> 1 colher de sopa de vinagre leve
> A água morna

Recheio; 

> 3 1 / 2 a 5 onças [100 a 140 g] de manteiga derretida
> 1 1 / 4 libras [625 g] de ricota fresca
> 3 1 / 2 oz [100 g] de creme azedo
> 3 1 / 2 oz [100g] de açúcar
> 4 ovos

Cobertura;

> 14 oz [400 g] de creme fresco
> Açúcar, a gosto

Preparo; 

Faça uma pequena depressão no centro da farinha peneirada, coloque um ovo e óleo para ele, misture com uma faca, e adicione água morna ligeiramente salgada combinada com o vinagre de modo que a massa esteja macia o suficiente para rolar para fora.

Amasse a massa até ficar completamente lisa. Divida a massa em 3 partes iguais;escovar com azeite e reserve. Cobrir uma mesa com um pano bem enfarinhado.

Espalhe um dos pedaços de massa com um rolo e continuar a esticar a massa com as mãos enfarinhadas para as bordas da mesa até que ela fique fina. Cortar as bordas grossas.

Deixe a massa esticada para secar por um tempo e depois regar com um pouco da manteiga derretida.

Misture o queijo cottage, creme de leite, açúcar e ovos. Espalhe 1 / 3 do preenchimento de 1 / 2 da massa e rolar em um strudel fino com a ajuda da toalha.

Pressione o rolo cada 4 polegadas [10 cm] com uma colher de madeira e, em seguida cortar o trukli com a borda de um prato. As bordas da massa devem estar hermeticamente fechadas. 

Faça mais trukli da parte restante da massa e recheie. Cozinhe o trukli ligeiramente salgado em água fervente por 10 minutos, mas não cozinhar grandes quantidades ao mesmo tempo. 

Leve o trukli fora da água com uma colher e organize-os em uma tigela resistente ao calor. Despeje o creme fresco sobre o trukli e asse em forno quente por cerca de 15 minutos. 

*Sirva quente e polvilhe com açúcar, a gosto.


🔺Receita (II)

Traditional Croatian baked strukli;


This is comfort food and light meal all in one!
Author: Tamara Novacovic
Recipe Type: Main

Ingredients;

For the dough;


4 cups (500 g) all purpose flour
1 tsp salt
1 egg
2 tbsp sunflower or vegetable oil
1 tbsp vinegar
some lukewarm water (about 0.4 cups or 100 ml)

For the filling;

20 oz (600 g) fresh cottage cheese
3.3 oz (100 g) butter, softened + 2 tbsp
4 eggs
0.4 cups (100 ml) sour cream
salt
pepper

For the topping;

sour cream
grated cheese
salt
some butter

Instructions;

Make the dough: .


This is the traditional way, but you can make it with your stand mixer too: Sift flour combined with salt onto clean working surface and make indentation in the middle. 

Put one egg into that indentation, add oil and combine all ingredients using fork. Mix some lukewarm water with vinegar and gradually add to the dough, until it all comes together. 

Knead the dough with hands until it's smooth-it should be smooth and elastic, not too soft and sticky. Divide dough into three equal parts, brush each with oil and cover with warm pot. Leave for 30 minutes.

While the dough rests, prepare the filling: Mix softened butter with fresh cottage cheese, add eggs, sour cream, salt and pepper. Take a clean tablecloth and dust with some flour. 

Put 1 part of the dough onto it, roll out with rolling pin until thin and then begin stretching it with your palms. Be gentle and patient, stretch it from the middle.

Don't stress out if it breaks. The dough should be thin, but for strukli you don't need to make it too thin (like when making strudel). Cut out thick edges. It's good to leave the dough for 15 minutes to dry slightly, but you can skip this step if you're in a hurry. .

Then sprinkle it with some melted butter. Brush the filling over the dough-brush only half of the dough. Roll it, using tablecloth-take a look at the video in the link above for this. Using your hands, separate the dough into equal parts and cut them with a plate.

We do this instead of using knife in order to firmly seal the edges and ensure the filling doesn't pour out of strukli. Take a baking pan, brush it with some butter and assemble strukli in it. Preheat oven to 200 C.
Make the topping: combine sour cream with some salt and pour it over strukli. Place a couple of cubes of butter on top and finish with some grated cheese. Bake for about 40 minutes, until nicely golden. Let cool slightly and serve warm.

Um comentário:

  1. Gracias por compartir este artículo Superb. Utilizo este artículo para mostrar mi asignación en college.it es útil para mí gran trabajo.Croacia

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